privacy policy

WEARELABELS.COM, HANDELSNAAM VAN ANOTHER LABELS ONLINE B.V.

WeAreLabels.com respecteert je privacy en zorgt ervoor dat je persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Wanneer je bij WeAreLabels.com shopt, verzamelen wij verschillende gegevens voor verschillende doeleinden. In deze privacy policy wordt uitgelegd welke gegevens wij verzamelen, hoe wij aan de gegevens komen en voor welke doeleinden wij deze gebruiken.

Persoonsgegevens en gegevensverwerking
Om je een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, heeft WeAreLabels.com gegevens van je nodig. Zodra je een bestelling bij WeAreLabels.com plaatst, selecteer je een bezorg- en betaalmethode en vul je het bestelformulier in (het laatste formulier in het bestelproces met productbeschrijving en factuuradres). WeAreLabels.com verwerkt drie soorten gegevens: identiteits-, betalings- en verkeersgegevens.

Identiteitsgegevens
Dit zijn de gegevens die je invult op het bestelformulier:
Naam
Adres
Postcode
Plaats
E-mail
Telefoonnummer
Geboortedatum

De identiteitsgegevens gebruikt WeAreLabels.com om je bestelling te verwerken en zo zorgvuldig en snel mogelijk naar je te versturen. Je telefoonnummer kan voor ons handig zijn wanneer er onduidelijkheden zijn over jouw bestelling, maar het is niet verplicht dit in te vullen.

Betalingsgegevens
WeAreLabels.com registreert de betalingsgegevens om te controleren of de betaling correct heeft plaatsgevonden. Hierbij noteren we alleen je betaalwijze (creditcard, PayPal of iDeal). Uiteraard worden bankgegevens niet opgeslagen en is elke betaalmogelijkheid beveiligd.

Verkeersgegevens
Bij verkeersgegevens kun je denken aan het registreren van jouw klikgedrag, de navigatie op WeAreLabels.com en het installeren van een cookie op je computer. Een cookie is een klein registratiebestand dat op je computer wordt geplaatst. Het zorgt er voor dat gegevens, zoals de inhoud van je winkelwagentje, worden onthouden. Met de verkeersgegevens analyseert WeAreLabels.com het surfgedrag van haar bezoekers, hoe de navigatie wordt gebruikt, welke pagina's worden bezocht en welke artikelen worden besteld zodat WelAreLabels.com de gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en inhoud van de website kan optimaliseren.

Doelen
WeAreLabels.com gebruikt je gegevens hoofdzakelijk om je bestelling te verwerken. Daarnaast kan WeAreLabels.com gegevens gebruiken om haar website te optimaliseren en om je commerciële informatie toe te zenden of passende aanbiedingen te doen. Dit doen wij alleen wanneer je hier toestemming voor hebt gegeven, als je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief.

Wijzigingen
WeAreLabels.com kan deze privacy policy aanpassen wanneer zij dit nodig acht. Wijzigingen zullen via deze pagina bekend gemaakt worden.

Vragen
Heb je na het lezen van onze privacy policy nog vragen, dan kun je deze stellen aan onze customer service door te mailen of te bellen naar 020-3031421 tijdens kantooruren.