privacy beleid

 

Bij We Are Labels nemen we het beschermen en respecteren van uw privacy serieus. Deze verklaring beschrijft welke persoonlijke gegevens wij verzamelen, hoe we die gegevens gebruiken en wat wij doen om uw gegevens veilig te houden. Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken verwijzen wij u naar ons cookie-beleid. Voor alle overige informatie over onze diensten, verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Als u een vraag hebt die hier niet wordt beantwoord, of als u meer informatie wenst te ontvangen over hoe wij uw persoonsgegevens verzamelen, gebruiken en opslaan, kunt u altijd contact met ons opnemen door te mailen naar [email protected], bellen naar +31 20 303 1421 of schrijven naar Another Labels B.V., Eerste Jacob van Campenstraat 16hs, 1072BE te Amsterdam.

In deze privacy verklaring zullen we het volgende behandelen:

  • Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van uw gegevens?
  • Welke persoonsgegevens verzamelen wij?
  • Hoe gebruiken we deze persoonsgegevens?
  • Wat is onze rechtsgrondslag voor de verwerking van uw persoonsgegevens?
  • Wie zal uw gegevens verwerken?
  • Gegevensoverdracht buiten de Europese Unie
  • Hoe lang bewaren wij uw persoonlijke gegevens?
  • Uw rechten
  • Veiligheidsmaatregelen
  • Klachten
  • Aanpassingen aan deze verklaring
  • Wetgevende verwijzingen en nuttige links

 

1. Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van uw gegevens?

In het kader van de wet op de gegevensbescherming (AVG) is de verwerkingsverantwoordelijke verantwoordelijk voor het veilig houden van uw gegevens, het zorgen dat u nauwkeurige informatie krijgt over de wijze waarop uw gegevens worden gebruikt en dat uw rechten met betrekking tot uw gegevens worden nageleefd.

Wearelabels.com wordt beheerd door Another Labels B.V. Voor de toepassing van de Algemene Verordening inzake Gegevensbescherming 2016 (de wet) is de verwerkingsverantwoordelijke voor alle persoonlijke gegevens die wij over u bezitten Another Labels B.V., Utrechtsestraat 36, 1017VP Amsterdam, Nederland.

De term "onze online diensten" verwijst in dit document naar wearelabels.com, onze pagina's op social media platforms zoals Instagram, Facebook, Pinterest en Google, en alle andere websites of apps die we bezitten of beheren van tijd tot tijd. De term "onze diensten" verwijst naar onze online diensten en onze andere producten en diensten. Als u een van onze diensten gebruikt, zullen we verwijzen naar u met de termen "gebruiker", "bezoeker", "u", "uw", "van u" in dit beleid.

Mocht u vragen hebben over ons gebruik van uw persoonlijke gegevens, stuur dan een email naar [email protected], bel +31 20 303 1421 of schrijf naar Another Labels B.V., Eerste Jacob van Campenstraat 16hs, 1072BE Amsterdam, Nederland.

 

2. Welke persoonsgegevens verzamelen wij?

Wij verzamelen en verwerken alleen de gegevens die nodig zijn om ons in staat te stellen onze diensten aan u te leveren. We verzamelen de volgende gegevens wanneer u www.wearelabels.com bezoekt:

  1. Wij verwerken de persoonsgegevens die nodig zijn voor de verzending van uw aankoop, inclusief uw naam, factuuradres, afleveradres, betalingsgegevens, mobiele nummer en e-mailadres. Wij verzamelen uw e-mailadres om u de bevestiging van uw bestelling te sturen; Wij verzamelen uw telefoonnummer zodat wij contact met u kunnen opnemen als er problemen zijn met de bestelling.
  2. Wij verzamelen uw naam en e-mailadres wanneer u zich aanmeldt om onze nieuwsbrief te ontvangen.
  3. Als u zich registreert voor een We Are Labels account, verzamelen wij uw naam, e-mail adres, wachtwoord, land, geslacht en geboortedatum.
  4. Wanneer u contact opneemt met ons klantenserviceteam, kunnen we extra gegevens verzamelen om ons te helpen bij het oplossen van eventuele vragen met betrekking tot uw bestelling, levering, betalingen, marketing, de website of andere vragen.
  5. We verzamelen en verwerken gegevens over uw surfgedrag op wearelabels.com, inclusief de pagina's die u bezoekt en hoe u met deze pagina's communiceert. Als u zich hebt geregistreerd voor een account, verzamelen wij gegevens over uw toegang tot de specifieke gebieden van de website.
  6. Als u klant bent van www.wearelabels.com, of als u ons uw toestemming hebt gegeven, verzamelen en verwerken wij uw persoonlijke gegevens voor direct-marketing activiteiten.
  7. Als u ons gegevens van iemand anders voorziet, als u bijvoorbeeld een product aanschaft dat bij een vriend of als cadeau wordt geleverd, verzamelen en verwerken we de persoonlijke gegevens die nodig zijn om de transactie te voltooien, zoals de naam, afleveradres en andere contactgegevens van uw vriend. Als u een object als cadeau ontvangt, zullen wij uw gegevens alleen verwerken om het geschenkverzoek en onze contractuele verplichtingen te vervullen

 

3. Hoe gebruiken we de persoonsgegevens die we verzamelen?

Wij verzamelen en verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • Om ons contract met u, met inbegrip van het nemen van betaling, verzending en levering te vervullen;
  • Om u te voorzien van relevante informatie over onze producten en diensten via onze marketing communicatie en reclame;
  • Om u te helpen optimaal gebruik te maken van onze website, met inbegrip van het plaatsen en houden van artikelen in uw winkelmand en het gebruik van diensten zoals verlanglijstjes;
  • Om de prestaties van onze website en onze promotie van de website te verbeteren;
  • Om ons klantenservice team in staat te stellen om u te helpen met vragen en verzoeken;
  • Om u updates te sturen met belangrijke informatie, zoals wijzigingen in onze Algemene Voorwaarden.

Voor een gedetailleerde uitsplitsing van hoe wij uw persoonlijke gegevens gebruiken, kunt u onderstaande tabel raadplegen.

 

4. Wat is onze rechtsgrondslag voor de verwerking van uw persoonsgegevens?

Volgens de wet moeten we een geldige reden hebben voor het gebruik van uw persoonlijke gegevens en mogen we geen gegevens verzamelen, opslaan of gebruiken die niet verenigbaar zijn met die redenen. Er zijn vier geldige redenen voor ons gebruik van uw persoonlijke gegevens:

  1. Het merendeel van de gegevens die wij van u verzamelen is noodzakelijk om ons in staat te stellen ons contract met u te vervullen of om een contract met u aan te gaan. U verstrekt bijvoorbeeld een factuuradres en een e-mail adres wanneer u een aankoop doet bij www.wearelabels.comzodat wij uw betaling kunnen verwerken en u een orderbevestiging kunnen mailen.
  2. In bepaalde omstandigheden vragen wij u toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken, bijvoorbeeld als wij u marketing informatie willen sturen over artikelen waarvan wij geloven dat ze voor u interessant kunnen zijn via e-mail. Als u uw toestemming heeft gegeven voor ons gebruik van uw persoonsgegevens, heeft u het recht deze toestemming te allen tijde in te trekken.
  3. We kunnen ook een rechtmatig belang hebben bij het gebruik van uw persoonsgegevens, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat de inhoud van onze website zo goed mogelijk wordt gepresenteerd aan u en uw apparaat, of om ervoor te zorgen dat onze marketing communicatie relevant is voor uw belangen. Als dit onze reden is voor het gebruik van uw gegevens moeten wij ervoor zorgen dat we altijd uw belangen voor die van ons plaatsen. U heeft het recht om bezwaar te maken tegen dit gebruik van uw gegevens.
  4. Tot slot kunnen we verplicht zijn om uw gegevens te gebruiken om te voldoen aan een wettelijke verplichting of om uw belangen te beschermen. Wij kunnen bijvoorbeeld informatie uitwisselen met andere instanties met het oog op de opsporing van fraude en de vermindering van het kredietrisico. Daarnaast bewaren wij financiële gegevens voor enkele jaren om aan onze wettelijke verplichtingen te voldoen.

Voor een gedetailleerde uitsplitsing van hoe wij uw persoonlijke gegevens gebruiken, kunt u de tabel onderaan deze pagina raadplegen.

 

5. Wie zal uw gegevens verwerken?

Uw persoonlijke gegevens zullen worden verwerkt door de interne medewerkers van Another Labels B.V. die specifiek zijn opgeleid en geautoriseerd voor deze verwerkingen. Uw persoonlijke gegevens zullen ook worden doorgegeven aan derden die wij gebruiken om onze diensten te leveren; deze partijen zijn uitvoerig beoordeeld en bieden een garantie voor de naleving van de wetgeving inzake de verwerking van persoonsgegevens. Deze partijen zijn aangewezen als gegevens verwerkers en voeren hun activiteiten uit volgens de instructies van Another-Labels B.V. en onder onze controle.

De betrokken derde partijen behoren tot de volgende categorieën: Banken, internetproviders, bedrijven gespecialiseerd in IT diensten; koeriersdiensten en postbedrijven, logistieke bedrijven, bedrijven die marketing activiteiten voor ons uitvoeren, met inbegrip van social media organisaties; bedrijven gespecialiseerd in marktonderzoek en gegevensverwerking; bedrijven die uitgeverij- en distributiediensten aanbieden.

We delen persoonsgegevens met PostNL en DPD, onze leveringsdiensten, met het oog op internationale en binnenlandse zendingen. Another Labels B.V. is de verantwoordelijke van de persoonsgegevens van haar klanten en onze leveringspartners zijn verwerkers van de persoonsgegevens die hen in staat stellen deze services te kunnen uitvoeren.

Onder bepaalde omstandigheden kunnen we worden verplicht om uw gegevens te onthullen of te delen zonder uw toestemming, bijvoorbeeld als we verplicht worden door de politie, de rechtbank of om andere juridische redenen. Uw gegevens kunnen worden toegezonden aan de politie, gerechtelijke en administratieve autoriteiten, in overeenstemming met de wet, voor het onderzoek en de vervolging van misdrijven, het beschermen tegen bedreigingen van de openbare veiligheid, zodat Another labels B.V. zich kan verdedigen in rechtzaken, en om andere redenen die verband houden met de bescherming van de rechten en vrijheden van anderen.

Wij kunnen uw persoonlijke gegevens ook overdragen aan een koper of potentiële koper in het geval dat onze activa worden verworven door een andere organisatie. De koper is wettelijk verplicht om uw persoonsgegevens alleen te gebruiken zoals beschreven in dit privacybeleid.

 

6. Gegevensoverdracht buiten de Europese Unie

Sommige van de in het vorige artikel genoemde derden die uw gegevens verwerken kunnen zijn gevestigd in landen buiten de Europese Unie die niettemin een adequaat niveau van gegevensbescherming bieden, zoals bepaald door specifieke besluiten van de Europese Commissie (https://ec.Europa.EU/info/Law/Law-topic/Data-Protection/data-transfers-outside-EU/adequacy-Protection-Personal-Data-non-EU-countries_en)

De overdracht van uw persoonsgegevens aan landen die niet tot de Europese Unie behoren en waarvan niet is vastgesteld dat ze voldoende beschermingsniveau bieden, zal alleen worden uitgevoerd:

  • na de voltooiing van specifieke overeenkomsten tussen Another Labels B.V. en genoemde partijen die vrijwaringsclausules bevatten en passende garanties voor de bescherming van uw persoonsgegevens (zogenaamde modelcontract clausules en goedgekeurd door de Europese Commissie), of
  • Indien de doorgifte noodzakelijk is voor de voltooiing en uitvoering van een overeenkomst tussen u en Another Labels B.V. (voor de aankoop van goederen aangeboden op onze website, voor de registratie op de website of het gebruik van diensten op de website), of
  • voor het beheer van uw verzoeken.

 

7. Hoe lang bewaren wij uw gegevens?

Wij houden uw persoonsgegevens voor een beperkte periode in overeenstemming met ons beleid inzake gegevensbewaring. De specifieke bewaartermijn zal variëren naargelang de reden voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Na deze periode worden uw gegevens permanent gewist of op een andere manier onomkeerbaar anoniem gemaakt.

Uw persoonsgegevens worden bewaard in overeenstemming met de volgende criteria:

Wanneer u goederen hebt gekocht van www.wearelabels.com, zullen we de factureringsgegevens volgens wettelijke verplichtingen enkele jaren bewaren, tot zeven jaar na de factureringsdatum;

Wanneer u een betaling doet, zullen wij uw betalingsgegevens bewaren tot de certificering van de betaling en de voltooiing van de relevante administratieve-boekhoudkundige formaliteiten met betrekking tot uw herroepingsrecht en de voorwaarden die worden toegepast voor het betwisten van de betaling;

Wanneer u ons persoonsgegevens verstrekt om gebruik te maken van de diensten van www.wearelabels.com, zoals inschrijving op onze nieuwsbrief, zullen wij uw gegevens voor dit doel bewaren tot de beëindiging van de service of totdat u uw inschrijving op de service annuleert;

Wanneer u ons uw toestemming geeft om u marketing communicatie te sturen, kunt u uw toestemming op elk moment intrekken. Wij zullen uw toestemming beschouwen als actueel tot vijf jaar na uw laatste interactie met een e-mail die wij u sturen. In ieder geval zullen we het aantal marketing contacten verminderen wanneer u meer dan zes maanden geen interactie laat zien op onze services;

Wanneer we uw persoonlijke gegevens en browsegeschiedenis gebruiken om uw gedrag te analyseren om u een persoonlijke website ervaring te geven, zullen we de gegevens voor analytische doeleinden behouden totdat u ons vraagt om deze te verwijderen;

Wanneer we gebruik maken van persoonlijke gegevens voor marktonderzoek en tevredenheidenquêtes, zullen we de gegevens houden totdat u ons vraagt om te stoppen;

Wanneer u contact opneemt met ons klantenservice team, houden wij alle aanvullende persoonlijke gegevens die u verstrekt die specifiek zijn voor uw aanvraag, zolang u een actieve klant blijft van www.wearelabels.com.

 

8. Uw rechten

U heeft het recht om een kopie van de gegevens die wij over u hebben op te vragen en wij zullen dit u kosteloos verstrekken zodra wij uw identiteit hebben bevestigd.

Als u een kopie van sommige of alle van uw persoonlijke gegevens wilt, stuur dan een e-mail of schrijf ons met behulp van de contactgegevens in dit document.

Als we gegevens van u verwerken dan zullen wij:

  • u hier een beschrijving van geven
  • u vertellen waarom wij gegevens houden
  • u vertellen met wie het zou kunnen worden gedeeld
  • u vertellen hoe lang wij de gegevens zullen bewaren
  • als de gegevens niet door u werden verstrekt, zullen wij u alle beschikbare informatie geven, zoals de bron van de gegevens
  • u vertellen of de gegevens zijn gebruikt voor geautomatiseerde besluitvorming
  • u vertellen of de gegevens buiten de Europese economische ruimte zijn opgeslagen en dus welke waarborgen er zijn om uw persoonlijke gegevens te beschermen
  • u een beknopt en duidelijk exemplaar van de gegevens aanleveren

U heeft het recht om ons te vragen om eventuele onnauwkeurigheden in de persoonlijke gegevens die wij over u houden te corrigeren en te stoppen met het gebruik van uw gegevens totdat deze zijn gecorrigeerd. Wij willen ervoor zorgen dat uw persoonlijke gegevens juist en up-to-date zijn en wij zullen graag uw gegevens verbeteren of verwijderen als u denkt dat deze onjuist zijn. U kunt uw eigen gegevens ook op elk gewenst moment bijwerken door in te loggen op uw account op www.wearelabels.com.

U heeft het recht uw toestemming voor marketing activiteiten te allen tijde in te trekken door onze klantenservice te bellen of op ‘uitschrijven’ te klikken onderaan een marketing email. U kunt zich ook inloggen met uw account op www.wearelabels.com en uw nieuwsbrief inschrijving hier wijzigen. Het is mogelijk dat u na afmelding nog een klein aantal verdere mededelingen ontvangt doordat deze al waren ingepland maar wij zullen uw verzoek altijd zo snel mogelijk verwerken en uitvoeren.

U heeft het recht om zich te allen tijde te verzetten tegen onze verwerking van uw persoonsgegevens op basis van ons rechtmatige belang. U zult de redenen achter uw verzoek moeten verklaren en ons de ruimte geven om uw verzoek te overwegen en te antwoorden.

U hebt het recht om de schrapping van uw persoonsgegevens te verzoeken. Na ontvangst en herziening van uw verzoek, indien legitiem, zal het onze verantwoordelijkheid zijn om de verwerking onmiddellijk te staken en om uw persoonlijke gegevens te verwijderen.

U hebt het recht om een kopie van uw gegevens te ontvangen die wij verwerken op basis van uw toestemming of op basis van een contract met u in een standaard formaat. Indien u dat wenst, kunnen wij, indien technisch mogelijk, uw gegevens rechtstreeks overdragen aan een door u aangegeven derde partij.

Om één van deze rechten uit te oefenen kunt u zich aanmelden bij uw account, contact opnemen met ons klantenservice team via [email protected], of bellen naar +31 20 303 1421, of schrijven naar Another Labels B.V., Eerste Jacob van Campenstraat 16hs, 1072BE Amsterdam.

Om ervoor te zorgen dat de gegevens van onze gebruikers niet onderworpen zijn aan inbreuken of onrechtmatig gebruik door derden, zullen wij u vragen uw identiteit te bevestigen alvorens uw verzoek uit te voeren.

 

9. Beveiliging

Wij beschermen uw persoonsgegevens met specifieke technische en organisatorische veiligheidsmaatregelen om te voorkomen dat uw persoonsgegevens onwettig of frauduleus worden gebruikt.

 

In het bijzonder maken we gebruik van veiligheidsmaatregelen die garanderen: pseudoniemisatie of encryptie van uw gegevens; de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van uw gegevens, alsmede het aanpassingsvermogen van de systemen en diensten die deze verwerken, de mogelijkheid om gegevens te herstellen in het geval van een inbreuk op de gegevens.

Bovendien verbindt Another Labels B.V. zich ertoe de effectiviteit van technische en organisatorische maatregelen te toetsen, te verifiëren en regelmatig te evalueren om een continue verbetering van de veiligheid van de verwerking te garanderen.

 

10. Klachten

Als u denkt dat Another Labels B.V. uw persoonsgegevens verwerkt in strijd met de wet, kunt u een klacht indienen bij de toezichthoudende autoriteit die verantwoordelijk is voor de naleving van de regels inzake de bescherming van persoonsgegevens.

In Nederland kan de klacht worden voorgelegd aan de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie over het indienen van een klacht is beschikbaar op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens: https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

 

11. Wijzigingen in deze verklaring

Wij houden ons privacybeleid onder regelmatige herziening om veranderingen in onze diensten en in privacy regelgeving weer te geven. Dit privacybeleid is voor het laatst bijgewerkt in maart 2019.

 

12. Wetgevende verwijzingen en nuttige links

De verwerking van uw persoonsgegevens gebeurt door Another Labels B.V. in overeenstemming met de verordening (EU) 2016/679, Algemene Verordening inzake Gegevensbescherming en regels voor de verwerking van persoonsgegevens (https://ico.org.uk/).

 

Tabel van gebruik en rechtsgrondslag van de verwerking

Ons gebruik van uw gegevens

Onze rechtsgrondslag voor de verwerking

Wanneer u een product koopt op www.wearelabels.com vragen wij u om de persoonlijke gegevens die nodig zijn om ons aan het contract met u te voldoen, inclusief het nemen van betaling, het uitvoeren van eventuele anti-fraudecontroles indien u ervoor kiest om met bankpas of creditcard te betalen, facturering, verzending en levering van het product en de eventuele afhandeling van de retour.

1. het verstrekken van uw persoonsgegevens  is een contractuele verplichting. U bent vrij om uw gegevens te communiceren of niet, maar bij afwezigheid van de gevraagde gegevens is het niet mogelijk om het contract en uw verzoeken uit te voeren. Dit betekent dat, terwijl u kan blijven surfen op www.wearelabels.com, u niet in staat zult zijn om producten te kopen of van diensten zoals de verlanglijst gebruik te kunnen maken. 

2. Wanneer u een aankoop doet op www.wearelabels.com, zijn wij verplicht om uw persoonsgegevens te verwerken om aan onze wettelijke verplichtingen te voldoen in overeenstemming met de fiscale bepalingen en andere wettelijke regels die van toepassing zijn. U bent vrij om te beslissen al dan niet te kopen bij ons, maar als u een aankoop doet zal dit gebruik van uw gegevens nodig zijn om aan onze wettelijke verplichtingen te voldoen. 

3. Wanneer u een aankoop doet op www.wearelabels.com, zullen we gebruik maken van een aantal van uw persoonlijke gegevens om anti-fraudeactiviteiten uit te voeren: we hebben een legitiem belang bij de uitvoering van deze activiteit om frauduleuze activiteiten te voorkomen en te vervolgen.

Wanneer u www.wearelabels.com bezoekt, verzamelen wij de persoonsgegevens die nodig zijn om u te voorzien van de diensten van de website, zoals het plaatsen en houden van artikelen in uw winkelmand.

Ons gebruik van uw gegevens is noodzakelijk voor ons rechtmatig belang om ervoor te zorgen dat de service die wij u leveren correct wordt beheerd.

Wanneer u www.wearelabels.com bezoekt, zullen we gebruik maken van enkele gegevens over uw gebruik van de website, dit om ons te helpen de site en de promotie hiervan te verbeteren. Dit zal gegevens omvatten over hoe u op de website terechtkwam; de datum en het tijdstip van uw bezoek; producten die u hebt bekeken of waarnaar u hebt gezocht; pagina responstijden, download fouten, duur van bezoeken aan bepaalde pagina's, pagina-interactie gegevens (zoals scrollen, klikken en muis-overs), en methoden die worden gebruikt om weg te bladeren van de pagina.

Ons gebruik van uw gegevens is noodzakelijk voor ons rechtmatig belang om ervoor te zorgen dat de service die wij u leveren correct wordt beheerd.

Wij verzamelen ook gegevens over uw gebruik van www.wearelabels.com door het gebruik van cookies. Meer informatie over hoe we cookies gebruiken en hoe u, indien u dat wenst, cookies kan uitschakelen is opgenomen in ons Cookie-beleid.

U hebt uw toestemming gegeven voor ons gebruik van cookies via de cookie banner die op de website verschijnt. U kunt kiezen welke cookies u wilt accepteren via ons cookie beleid. Sommige cookies zijn noodzakelijk voor ons rechtmatig belang om ervoor te zorgen dat de dienst die wij u leveren correct wordt beheerd, bijvoorbeeld het behoud van items in uw winkelmand.

Wanneer u zich registreert op www.wearelabels.com, zullen we de gegevens verzamelen die nodig zijn om ervoor te zorgen dat we u kunnen herkennen bij een volgend bezoek en dat we u de services kunnen bieden die registratie biedt, zoals het creëren van een verlanglijstje of abonneren op e-mails over evenementen en promoties. Als u deze e-mails liever niet wilt blijven ontvangen, kunt u zich op elk gewenst moment afmelden met behulp van de link onderaan de e-mail, of door contact met ons klantenserviceteam.

Het verstrekken van uw persoonsgegevens voor deze activiteiten is een contractuele verplichting. U bent vrij om uw gegevens te communiceren of niet, maar bij afwezigheid van de gevraagde gegevens is het niet mogelijk om het met u gesloten contract of uw aanvraag uit te voeren of af te ronden. Dit betekent dat u wel nog kunt rondkijken op www.wearelabels.com maar dat u geen gebruik meer kunt maken van bepaalde diensten zoals de verlanglijst of meldingen omtrent evenement en promoties.

Wanneer u zich aanmeldt voor onze marketing communicatie, zullen wij om uw e-mailadres vragen om deze communicatie mogelijk te maken. Als u de e-mails niet langer wenst te ontvangen, kunt u zich op elk gewenst moment afmelden met behulp van de link onderaan de e-mail, of door contact met ons klantenserviceteam.

U heeft uw toestemming gegeven en ons gevraagd om u onze marketing communicatie te sturen.

Als u een aankoop hebt gedaan op www.wearelabels.com, gebruiken we de persoonlijke gegevens die we over u bezitten, inclusief uw

Aankoop geschiedenis, om contact met u op te nemen over producten en diensten die voor u interessant kunnen zijn. Als u liever niet wilt dat we contact met u opnemen, kunt u zich op elk moment afmelden voor e-mails via de link onderaan de e-mail, door uw voorkeuren te updaten via www.wearelabels.com, of door contact op te nemen met onze klantenserviceteam.

Wij hebben rechtmatig belang bij het verwerken van uw gegevens om ervoor te zorgen dat u informatie ontvangt over goederen en diensten die voor u interessant kunnen zijn.

We analyseren contactgegevens, uw aankoop geschiedenis, web browsing gegevens en lifestyle-gegevens om onze marketing communicatie, website presentatie en online reclame op maat aan te kunnen bieden zodat het aan uw voorkeuren kan voldoen. Bijvoorbeeld, als u een bepaald merk gezocht of gekocht heeft, kunnen we u een e-mail sturen om u te vertellen dat deze items nu in de sale zijn of dat we soortgelijke producten hebben, op onze eigen website of als onderdeel van onze online advertising.

Wij hebben rechtmatig belang bij het verwerken van uw gegevens om ervoor te zorgen dat u informatie ontvangt over goederen en diensten die voor u interessant kunnen zijn.

Wanneer u contact opneemt met onze klantenservice , zullen we gebruik maken van de persoonlijke gegevens die u verstrekt en die we hebben verzameld om te reageren op uw verzoeken voor hulp of informatie.

Het verstrekken van uw persoonsgegevens voor deze activiteiten is een contractuele verplichting. U bent vrij om uw gegevens te communiceren of niet, maar bij afwezigheid van de gevraagde gegevens is het niet mogelijk het contract en uw verzoeken uit te voeren.

We zullen de contactgegevens die u verstrekt gebruiken om serviceberichten te leveren, zoals elke wijziging in onze algemene voorwaarden of het privacybeleid, leverings updates of andere niet-marketing communicatie, zoals fraudepreventie controles.

Wij hebben rechtmatig belang bij het verwerken van uw gegevens om ervoor te zorgen dat u informatie met betrekking tot uw contract met ons ontvangt.

Om onze marketing communicatie te verbeteren, gebruiken wij een gelijkwaardige cookie technologie om te bevestigen of u een marketing e-mail hebt geopend of op een link in de e-mail heeft geklikt. Deze informatie helpt ons om de waarde van onze communicatie te meten en om u te voorzien van relevante inhoud.

Deze verwerking vormt profilering onder de AVG. Wij verwerken uw persoonsgegevens op deze manier omdat het in ons legitieme belang is om u een gepersonaliseerde ervaring op onze site te bieden en om u te voorzien van gepersonaliseerde reclame en marketing.

Als u ons uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer heeft gegeven, kunnen wij deze gegevens delen met digitale reclame of sociale media bedrijven die namens ons werken, zoals Facebook en Google. Zo kunnen we u via deze sites advertenties laten zien die zijn afgestemd op uw interesses en uw aankoop geschiedenis. Op ons verzoek, kunnen Facebook en Google deze gegevens ook gebruiken om individuen te identificeren met kenmerken lijkend op onze klanten, om onze advertenties aan deze individuen te tonen. De gegevens die wij leveren aan deze organisaties is beperkt tot e-mailadres of mobiele telefoonnummer en wordt altijd aangeleverd in een gecodeerd formaat. Als u liever geen gerichte reclame wilt zien van ons op sociale media, verwijzen wij u naar de instructies van de desbetreffende website of app, bijvoorbeeld op Facebook, Twitter, Instagram, en Google.

Deze verwerking vormt profilering onder de AVG. Wij verwerken uw persoonsgegevens op deze manier omdat het in ons legitieme belang is om u een gepersonaliseerde ervaring op onze sites te bieden en om u te voorzien van gepersonaliseerde reclame en marketing.

Online retargeting is een vorm van online adverteren die ons en onze advertentiepartners toelaat om u reclame te laten zien op basis van uw browse patronen en interacties met onze website. Bijvoorbeeld, wanneer u onze website heeft bezocht en u zich verplaatst naar een andere site, kunt u advertenties zien met speciale aanbiedingen of om u te herinneren aan de producten die u heeft gezien op onze website. De technologie achter deze advertenties is gebaseerd op cookies. Meer informatie over hoe we cookies gebruiken en hoe u, indien u dat wenst, cookies kan uitschakelen is opgenomen in ons cookie beleid.

Deze verwerking vormt profilering onder de AVG. Wij verwerken uw persoonsgegevens op deze manier omdat het in ons legitieme belang is om u een gepersonaliseerde ervaring op onze sites te geven en om u te voorzien van gepersonaliseerde reclame en marketing.