BUYING & PRODUCTION INTERN

Amsterdam

Als Buying / Product Development Intern ben je medeverantwoordelijk voor de totstandkoming van de gehele collectie binnen We Are Labels, van mens- tot womenswear. Je bent onderdeel van een klein team bestaande uit een buyer, product developer en assistent. Je werkt mee aan de inkoop van ons merkenpakket bij de leveranciers maar ook aan de collectie ontwikkeling van onze eigen merken. Samen met je collega's ga je aan de slag met de designs en follow up als het gaat om samples, stoffen, kleuren en kwaliteiten maar bent ook op de hoogte van de doorverkoopcijfers en je zorgt ervoor dat onze winkels wekelijks aangevuld worden. Kortom, je krijgt de mogelijkheid om alles wat je tot nu toe hebt geleerd, in de praktijk te brengen én nog meer bij te leren.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

- Assisteren van de buyer en product developer met dagelijkse taken

- Research doen op gebied van trends, design en stoffen

- Ondersteuning van technische tekeningen/graphics in Illustrator

- Ondersteuning van diverse product development taken (bijvoorbeeld size spec's maken, comments verwerken en dagelijks contact onderhouden met leveranciers)

- Ondersteuning bij inkoop (bijvoorbeeld orderverwerking, voorraadbeheer en replenishment van onze winkels).

Wie ben jij?

Bij We Are Labels zijn we op zoek naar een creatieve en technische Buyer/Product Development stagiair(e). Het is belangrijk dat je feeling hebt met ons merk en dat je feilloos in onze cultuur past; gezelligheid en hard werken. Dit betekent dat er altijd genoeg werk is en stilzitten geen optie is, we samen alles moeten fixen; dus soms ook collega’s van andere afdelingen helpen, maar ook dat we elke dag samen lunchen en op vrijdag een borrel met elkaar drinken.

- Je zit in de eindfase van een hbo-opleiding in de richting van fashion (bijvoorbeeld AMFI, TMO etc.);

- Je bent op zoek naar een fulltime meewerkstage voor een periode van minimaal 5 maanden met kans op een baan aan het einde van je stageperiode;

- Je hebt een goede beheersing van InDesign, Photoshop en Illustrator

- Je bent een team-player die organisatorisch sterk is met oog voor detail

- Je hebt een hands-on mentaliteit en bent ontzettend leergierig

- Vloeiend in het Nederlands & goede beheersing van het Engels

Wat kan je van ons verwachten?

- De mogelijkheid om veel te leren over jouw toekomstig vakgebied

- Uitdagende en creatieve stage waarin je écht impact kunt maken

- Dynamische werkomgeving, met jonge en ambitieuze collega’s, op een prachtige locatie midden in Amsterdam

- Verzorgde lunch op kantoor

Over We Are Labels

We are Labels is een modern Retail concept voor mannen en vrouwen. Opgericht in 2010 als een kleine boetiek in Amsterdam, zijn we begonnen met een missie om onafhankelijke merken in de schijnwerpers te zetten met de nadruk op authenticiteit en vakmanschap. Vandaag de dag blijft WeAre Labels trouw aan haar visie met winkels door heel Nederland en België en een mooie webshop.

Het hoofdkantoor van We Are Labels bevindt zich in het centrum van Amsterdam. Het team bestaat in totaal uit meer dan 90 gemotiveerde, enthousiaste werknemers waarbij de gemiddelde leeftijd op 27jaar ligt. Op het hoofdkantoor van We Are Labels zijn in totaal 12 personen werkzaam.

Interesse?

Mail je CV en motivatiebrief naar work@wearelabels.com

Ben je geïnteresseerd?

Stuur je motivatie, CV + foto naar work@wearelabels.com